'Wat doe ik tegen vet of droog haar': dagelijks wordt bij Basic Kappers Oosterbeek deze vraag gesteld. Vet en droog haar zijn lastig problemen, maar met een paar handige tips kom je een heel eind!

Vet haar krijg je doordat de talgklieren in je hoofdhuid te snel werken. Deze zorgen voor een overmatig afscheiding en wanneer je je haar kamt verdeel je deze vettige afscheiding over de lengte van je haar. Het gevolg? Je haar wordt zwaar en je kapsel plat.

Voorzichtig wassen

Om vet haar te verminderen moet je het haar allereerst met een shampoo wassen die bij jouw haartype past. Je kapper kan je hierin het beste advies geven. Vervolgens moet je het haar ook op de juiste manier wassen, dat betekent niet te hard op je hoofdhuid drukken. Zo voorkom je activering van de talgklieren. Kam of borstel daarna alleen je haar (dus niet je hoofdhuid!) en föhn je haar op een lauwe blaasstand (te heet activeert de talgklieren). Ook een antivet-versteviging of mousse kan een handje helpen om vet haar tegen te gaan. Vet haar kan overigens ook worden veroorzaakt door hormoonwerking en slechte eetgewoontes.

Extra verzorging

Chloorwater, zonlicht, föhnen of kammen: stuk voor stuk boosdoeners die droog haar kunnen veroorzaken. Maar ook een trage of slechte werking van de talgklieren kan droog haar tot gevolg hebben. En wat denk je van een niet-deskundig uitgevoerde chemische behandeling? Je haar raakt erdoor uitgedroogd en beschadigd. Om droog en beschadigd haar te herstellen kun je gebruik maken van diverse speciale producten, waaronder shampoos, conditioners, verzorgers en extra intensieve kuren. Al deze producten brengen het vochtgehalte in je haar weer op peil en verwennen het dankzij verzorgende ingrediënten.

Tip: Conditioners vormen een fijne verwennerij voor je haar maar zijn wél een tijdelijke oplossing. Eenmaal aanbrengen helpt niet echt. Droog en beschadigd haar vraagt om een blijvende verzorging. Basic Kappers Oosterbeek vertelt je precies wat jóuw haar nodig heeft.

ESSENTIEL RITUEL AQUATHERAPIE

De wetenschap van de zee ten dienste van beschadigd haar. Zonder Sulfaat, Silicone en Parabeen.

 

Technologie:

Complex met ingrediënten uit de zee: De gloednieuwe synergie tussen hydraterend water uit de zee en een algencocktail rijk aan vitamines.

1. Shampoo (reinigen)

2. Masker (herstellen)

3. Beschermende mousse, zonder uitspoelen.

(beschermen textureren)

2 programma's die het haar vanaf het eerste gebruik voller en dikker maken!!

HET PROGRAMMA PRO DENSITE FORCE#2

Haar leeft en evolueert mee met de tijd en de gebeurtenissen van het leven. Factoren zoals stress, bevalling, hormonale stoornissen, erfelijkheid of voedseltekorten zorgen ervoor dat het haar breekbaar en fijner wordt en zelfs uitvalt.

Klaar om uw haar een nieuwe start te geven?

Het programma Pro Densité Force#2 maakt het haar onmiddellijk voller en dikker.

Kies voor het programma Pro Densité Force# 2 als uw haar uitgedund is, fijner, minder dik, verzwakt en aan het uitvallen.

  • Geeft uitgedund haar meer volume
  • Versterkt het haar vanaf de wortel
  • +3000 haren*
  • Het programma bestaat uit 3 stappen
  • ​1 KIT = Behandeling van 1 1/2 maand

HET PROGRAMMA PRO DENSITE FORCE#1

Haar leeft en evolueert mee met de tijd en de gebeurtenissen van het leven. Factoren zoals stress, bevalling, hormonale stoornissen, erfelijkheid of voedseltekorten zorgen ervoor dat het haar breekbaar en fijner wordt en zelfs uitvalt.

Klaar om uw haar een nieuwe start te geven?

Het programma Pro Densité Force#1 maakt het haar onmiddellijk voller en dikker.

Kies voor het programma Pro Densité Force# 1 als uw haar fijner en vermoeid is, minder volumineus, minder dik, minder sterk of broos.

  • Geeft verzorging en volume van de wortel tot de punten
  • Herstructureert en regenereert het haar
  • Het programma bestaat uit 3 stappen
  • ​1 KIT = Behandeling van 1 1/2 maand